Nabohjælp mødet d. 19 marts.

Der var 20 interesserede beboere der mødte op, for at høre om Nabohjælp. Vores webmaster Ove, fortalte om Nabohjælp og viste en PowerPoint præsentation om Nabohjælp, der blev uddelt brochurer og tilmeldings blanketter, så også beboere uden en e-mail adresse kan tilmelde sig, dog uden at få en profil på www.nabohjælp.dk, men får tilsendt mærkater til døre m.m.

Ove viste også nogle videoer fra www.botrygt.dk om hvordan man selv kan øge sikkerheden, for at undgå indbrud, blandt andet fastskruning af glaslister med Torx skruer, der havde vi desværre ”gjort regning uden vært”, da vi efterfølgende fik denne besked fra Boligselskabet:

Boligkontoret Danmark har meddelt, at det ikke er tilladt for beboerne at isætte torxskruer for at sikre vinduerne mod tyveri. Ønsker beboerne at sikre vinduerne ekstra mod tyveri på denne vis, er det en beslutning, som skal tages på et afdelingsmøde, og der skal indhentes tilbud på opgaven, så det er professionelle håndværkere, som udfører opgaven. Det er altså ikke tilladt, for den enkelte beboere at isætte torxskruer i vinduerne, som omtalt på temamødet om nabohjælp.

Så instruktion i hvordan man sikrer glaslisterne må i desværre undvære.

Men det er stadig en god ide at tilmelde sig Nabohjælp, så vi sammen kan gøre noget for at undgå indbrud i vores område.  

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll Up